Autor |
Wołoszański współpracował z wywiadem PRL |
JesperKyd
Użytkownik

Miejscowość: Bydgoszcz
Data rejestracji: 29.07.06 |
Dodane dnia 21-01-2007 17:43 |
|
|
Uważałem, że przysłużę się temu krajowi. Nie donosiłem na nikogo, nie oskarżałem nikogo - zapewnił Wołoszański.
Jakie macie zdanie na ten temat?
Swawolna Kompania Strzelecka
[img]http://img30.otofotki.pl/obrazki/ls774_Sniper_by_Gilly71-small.jpg[/img] |
|
Autor |
RE: Wołoszański współpracował z wywiadem PRL |
Paul 305
Użytkownik
Miejscowość: WARSZAWA
Data rejestracji: 24.07.08 |
Dodane dnia 26-07-2008 02:01 |
|
|
Myslę że to nie prawda a ktos takimi rewelacjami chciałby go zniesławic i pogrążyć przez zazdrość.Wiadomo powszechnie że sukces ma wielu ojców a porażka... no cóż,jest sierotą! A B.Wołoszański to człowiek sukcesu dla mnie w pozytywnym znaczeniu tego słowa.
Wir todt als sklaverein... |
|
Autor |
krzysiek
Użytkownik
Miejscowość: Kielce
Data rejestracji: 10.11.13 |
Dodane dnia 27-01-2014 20:49 |
|
|
Na szczęście według mojej wiedzy (a dosyć dużo informacji przeglądałem na ten temat) ten wybitny historyk nigdy nie był agentem. Bardzo łatwo zepsuć komuś opinię a gorzej ją naprawić. Ubecy wciągali na listy z wielką przyjemnością krnąbrnych obywateli. A po co ? Sami wiecie (z zemsty, dla przestrogi, by inni wiedzieli, że niby współpracują). Pan Wołoszański to patriota na najwyższym poziomie i fachowiec z najwyższej półki. Byłem kiedyś na wykładzie tego pana - i po nim byłem w wielkim szoku na temat ogólnie mi znany. Nie wydajmy na nikogo wyroku zanim sąd orzeknie wyrok!
krzysiek
Użytkownik
Miejscowość: Kielce
Data rejestracji: 10.11.13 |
Dodane dnia 29-04-2014 23:57 |
|
|
Moi drodzy. By zamknąć ten temat proszę poczytać wyjaśnienia samego "zainteresowanego" na blogu: http://www.woloszanski.com/Blog/Wpis/Czas-obrony/ Powtarzam kolejny raz to człowiek prawy i ambitny. On nigdy nie mógł się "sprzedać" - to nie w jego stylu.
Edytowane przez krzysiek dnia 30-04-2014 00:09 |
|