Autor |
Syn Wodza |
Witman
Użytkownik
Data rejestracji: 31.10.07 |
Dodane dnia 17-11-2010 11:24 |
|
|
Ponoć podczas 1 WŚ Adolf Hitler utrzymywał kontakty z pewną francuzką przez 2 lata i miał z nią dziecko syna. Jakiś facet posiada na to 200 dokumentów lecz nigdy nie znaleziono ww dziecka. Oglądałem ostatnio film dokumentalny o rodzinie Wodza 3 Rzeszy i tam był taki temat. Co o tym myślicie posiadaci jakieś materiały albo inf. na ten temat? |
|
Autor |
RE: Syn Wodza |
Danys
Użytkownik
Data rejestracji: 11.12.08 |
Dodane dnia 25-11-2010 23:27 |
|
|
Było na National Geographic albo Viasat History, w latach 60 pewien Francuz podawał się za syna Hitlera jednakże badania DNA to wykluczyły (DNA uzyskano od siostrzenicy ? jakoś tak) wiem, że w Branau do dziś żyje rodzina Adolfa  |
|
Autor |
RE: Syn Wodza |
bloodmoon
Użytkownik
Data rejestracji: 03.02.11 |
Dodane dnia 03-02-2011 01:42 |
|
|
Posiadania syna Adolfa z owa francuską nigdy nie zostało potwierdzone w 100 %. Fakt wyszedł na jaw kiedy kolega Adolfa z wojska w czasie I WS przedstawił taka informacje na światło dzienne ale nie było na to żadnych dowodów. I od tego się zaczęło. Tym bardziej po II WS kiedy szukano rodziny Adolfa. Kiedyś czytałem artykuł że cała sprawa została zatuszowana po dojściu do władzy Adolfa. Że niby owa Francuska i syn zniknęli z dnia na dzień. Było kilka teorii ale żadna nie potwierdzona. O emigracji za pewna kwotę pieniędzy, aż po zlikwidowanie. Jest to jedna z wielu tajemnic albo nawet mitów. |
|