Dzisiaj jesteśmy zaledwie skałami w rzece, za kilka lat los może wznieść nas jako tamę, o którą zostanie rozbity główny strumień, po to tylko, aby popłynąć naprzód nowym korytem - Hitler
Postów: 206 Miejscowość: Olsztyn Data rejestracji: 16.03.06
Dodane dnia 29-12-2011 18:56
Minął już jakiś czas o tych wydarzeń jednak chciałbym do nich powrócić.
Relacje chyba wszyscy widzieli i można powiedzieć tylko jedno ogólna burda. Dodatkowy niesmak spowodowały u mnie komentarze prących na szkło. Przewijały się określenia polscy faszyści, bojówkarze, skrajne odłamy itp itd. A gdziew takim potoku słów zginęło określenie patriota?
Druga sprawa wydaje mi się, że sporo złego wyrządziła kontrmanifestacja chociażby zapraszając na święto niepodległości jakiś gości z Niemiec. Nie wiem co o tym myślicie ale dla mnie to już przesada. Czytałem ostatnio 6 skazano.
Trzecia sprawa wypowiedź pana Biedronia. Już samo zasiadanie w sejmie osób związanych z Ruchem Palikota uważam za zniewagę i jestem pewien że mój dziadzio w grobie się przewraca patrząc na to co się dzieje. Wracając do wypowiedzi. Słyszę w komentarzach pana Biedronia, ktoy mówi mniej więcej, że to jest wybór między Polską kolorową i wesołą a szarą i smutną. Jak tak na niego patrzę i słucham tego co mówi to myślę że wolę tą Polskę "szarą". Jeżeli jedynym kolorytem mają być związku homoseksulane, transeksualiści, walka z krzyżem i legalizacja narkotyków to ja dziękuję. Chyba że to pan B. ma problem z postrzeganiem i do należytego funckjonowania potrzebuje ciągle wzbudzać wokół siebie szum (podobna taktyka jak u Dody). Dlatego ja Polsce kolorowej w mniemaniu pana B. mówię NIE. Jestem pewien, że mój dziadzio nie o taką Polskę walczył...
Poza tym ciekawi mnie czy prawdziwi Niemcy, Holendrzy, Anglicy, Francuzi zadowoleni są z najazdu wielu kolorowych w różnym znaczeniu obywateli. wydaje mi się to wątpliwe
PROSZĘ PAMIĘTAĆ O STOSOWANIU POLSKICH LITER NA FORUM!!!!!!!!!!