Autor |
RE: Aleksjej |
palczak1
Użytkownik

Miejscowość: Głuszyca
Data rejestracji: 31.10.07 |
Dodane dnia 31-10-2007 21:32 |
|
|
Witam mam na imie Jacek pochodzę z Dolnego Śląska z miejscowości Głuszyca moje zainteresowania to Trzecia Rzesza, exploracja,poszukiwania, odkrywanie tajemnic gór sowich okrytych wielką tajemnicą Trzeciej Rzeszy.
a swistak kopie i pewnie coś wykopie |
|
Autor |
damian
Użytkownik
Miejscowość: Dzierżoniów (niem. Reichenbach)
Data rejestracji: 24.10.07 |
Dodane dnia 29-01-2008 16:14 |
|
|
Ja nazywam się Damian mieszkam w Dzierżoniowie. Jesli chodzi o III Rzeszę i jej pozostałości na moim terenie. W powiecie mam zlokalizowane 5 obozów pracy największy Sportschule to tzw. Langenbielau I. Mieszkam też w tajemniczej okolicy jakimi sa Góry Sowie. Znawcą histori kojazy się to pewnie z Walimiem i podziemnymi sztolniami, a także zamkiem Książ pod Wałbrzychem plan "Twierdzy szyfrów" TVP1. W moim mieście przez kilka lat mieszkała także Ewa Braun kim jest chyba nie musze tłumaczyć. Kolejną ciekawostką jest to, że przed wybuchem wojny w Dzierżoniowie stacjonowała IV flota powietrzna "Południowy zachód" gen. Loehra. I flota jak każdy wie była dowodzona z Berlina przez Kesselringa. Dowództwo to stacjonowało w Dzierżoniowie przez 6 tygodni. Przypominam jeszcze na koniec, że Dzierżoniów (Reichenbach) podczas II WŚ należał do III Rzeszy.
Damian von Reichenbach |
|
Autor |
Paul 305
Użytkownik
Miejscowość: WARSZAWA
Data rejestracji: 24.07.08 |
Dodane dnia 26-07-2008 16:41 |
|
|
Nazywam się Paweł pochodzę z Warszawy gdzie mieszkam i pracuję i nie chciał bym mieszkać w żadnym innym mieście,tu wszystkiego jest najwięcej Interesuje się tą tematyką od dawna byłem i jestem na różnych portalach i forach dyskusyjnych ale tu spodobało mi się najbardziej no i niema tłoku co też jest ważne...
Wir todt als sklaverein... |
|
Autor |
LukLog
Super Administrator

Miejscowość: Olsztyn
Data rejestracji: 16.03.06 |
Dodane dnia 06-08-2008 13:18 |
|
|
Witam na stronie i forum
PROSZĘ PAMIĘTAĆ O STOSOWANIU POLSKICH LITER NA FORUM!!!!!!!!!! |
|
Autor |
Obergefreiter
Użytkownik
Data rejestracji: 20.04.10 |
Dodane dnia 22-04-2010 20:49 |
|
|
Witam!
Mam na imię Artur-pochodzę ze Szczytna(niem. Ortelsburg). Interesuje się historią ogólnie, a że historia moich terenów jest ściśle związana z III rzeszą, mam nadzieję dowiedzieć się wielu interesujących rzeczy, i wyjaśnić to i owo.
Interesuję się też militariami, air softem. Już od dłuższego czasu pociąga mnie rekonstrukcja, lecz do tego potrzeba wiedzy i czasu...
Pozdrawiam! |
|
Autor |
LukLog
Super Administrator

Miejscowość: Olsztyn
Data rejestracji: 16.03.06 |
Dodane dnia 27-04-2010 08:36 |
|
|
Witam, ja od pewnego czasu pracuję w Szczytnie. Bardzo fajne miasto.
Pozdrawiam
PROSZĘ PAMIĘTAĆ O STOSOWANIU POLSKICH LITER NA FORUM!!!!!!!!!! |
|
Autor |
Andrzej
Użytkownik
Data rejestracji: 25.04.10 |
Dodane dnia 28-04-2010 22:09 |
|
|
Witam !
Na imię mam Andrzej ,mieszkam w małej miejscowości Gągławki koło Olsztyna .
Interesuję się historią Warmii a tu znalazłem bardzo dużo i bardzo ciekawych artykułów .Bedę się starał też dodać coś ciekawego . |
|
Autor |
adik6
Użytkownik
Miejscowość: PIŃCZÓW
Data rejestracji: 27.02.11 |
Dodane dnia 13-03-2011 22:25 |
|
|
Jaki jestem to jestem, niedawno zarejstrowany, na poznanie przyjdzie czas, szukałem i znalazłem i to co trzeba z poszanowaniem dla wszystkich użytkowników
adik6 |
|